Poze Sticla inox Bamboo 750ml

     


Sticla inox Bamboo 750ml

SKU: EL33BO1008

Pret: 91 RON

Stoc terminat

Pretul include TVA 19%, Costurile de livrare nu sunt incluse

IUBIRE - ECOLOGIE - MEDIU - APA - SPERANTA 

Ecolife Bamboo este cea mai ecologica propunere pentru transportul apei și bauturilor. Cu un dop din bambus si din oțel inoxidabil 18/8 (304), 100% non-toxic.

Fara culoare si fara plastic, este optiunea cea mai ecologica.

De ce sa alegi o sticla de apa din otel inoxidabil?

1) Un motiv important pentru a spune "da" otelului inoxidabil este materialul igienic si durabilitatea mare a produsului. Nu se sparg in cazul in care sunt lovite sau cad si pot fi utilizate pentru o perioada mai mare decat alte recipiente.

2) Otelul inoxidabil este cel mai igienic si mai sigur material, deoarece nu contine bisfenol si carcinogeni, asa cum se intampla in cazul unor recipiente de plastic sau aluminiu de slaba calitate. In plus, otelul inoxidabil nu colecteaza bacterii, chiar daca este zgariat. Nu uitati ca acesta este prima alegere ca material pentru piesele de constructie in spitale si bucatarii.

3) Este un produs eco-friendly. Folosit zilnic salveaza mediul inconjurator de tone de materiale plastice care sunt aruncate la gunoi

Instructiuni de intretinere produs:

Se spala cu apa calda si sapun. Pentru extra curatare, se poate spala partea din inox cu bicarbonat de sodiu sau otet diluate in apa. Nu se spala in masina de spalat vase. Nu este potrivita pentru bauturile carbogazoase.

Culori disponibile: Inox

Producator: EcoLife, Grecia

 


Detalii produs


Categorie: Categorii,Termosuri - recipiente, sticle si cani

Producator: EcoLife

Cod produs - SKU: EL33BO1008